Putování Evropou - 1. kolo

VÝSLEDKOVÁ LISTINA

správné odpovědi na soutěžní otázky 1. kola 

Číst dál...

2. Putování Evropou

2. KOLO KORESPONDENČNÍ ZEMĚPISNÉ SOUTĚŽE
31. března - 6. dubna 2014

Číst dál...

1. Putování Evropou

1. KOLO KORESPONDENČNÍ ZEMĚPISNÉ SOUTĚŽE
24. března - 30. března 2014

Soutěžní otázky...

Okresní kolo olympiády

Dne 28.1.2014 proběhlo na naší škole okresní kolo dějepisné olympiády. Organizátorkou byla paní učitelka Iva Vránová a naši školu zde reprezentoval Vít Pelc z 9.B, který se mezi účastníky rozhodně neztratil.
Dne 19.2.2014 se u nás konalo rovněž okresní kolo olympiády v anglické konverzaci (organizátorkami akce byly paní učitelky z 2.stupně : Věra Kotásková, Iva Novotná a Gabriela Balcaříková ). Velmi dobře se umístil žák Milan Bolgáč ze třídy 7.C, který v mladší kategorii obsadil 4.místo z 26 účastníků. Ve starší kategorii nás reprezentoval Vít Pelc z 9.B, který obsadil 8.místo z 29 účastníků.

Fotografie...

Putování Evropou

Zeměpisná soutěž pro žáky naší školy
PRAVIDLA A PŘEHLED SOUTĚŽNÍCH KOL

Pravidla soutěže...

Biologická olympiáda

V úterý 4.2.2014 proběhlo školní kolo biologické olympiády, letos na téma „Světlo a barvy v přírodě“.

Žáci soutěžili ve dvou kategoriích, a to v kategorii D -  žáci 6.a 7. ročníku, a v kategorii C -  žáci 8. a 9. ročníku. Celkem se zúčastnilo 32 žáků druhého stupně. Biologická olympiáda je náročná soutěž a je určena hlavně pro žáky, kteří mají hlubší zájem o přírodu. Soutěž má 3 části – test, poznávání přírodnin a laboratorní úkol, ve kterém mladší žáci zkoumali plody ptačího zobu a ti starší pozorovali a zkoumali minerály.

Všichni žáci zaslouží za svůj výkon pochvalu.

Na pomyslných stupních vítězů se umístili tito žáci:

  • Kategorie D:  Beata Knapová, Klára Tobolová, Petra Thérová.
  • Kategorie C:  Tomáš Knězek, Kateřina Míčková a Kateřina Heinrichová.

Další umístění jsou uvedena v tabulkách.

celkové výsledky a foto

Partnerství

 

 

 

Časopis NAŠE 11

Číslo 1 2 3 4

Certifikáty

Vzhled

Cookies

K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory Cookies. Vypnutí a vice informací o Cookies zde